2013 m. sausio 23 d., trečiadienis

Baldų namai „Skraja“ pristato du baldų gamintojus

Baldų namai „Skraja“ yra vienas didžiausių baldų prekybos centrų Vilniuje. Šio patalpose įsikūrę 26 įmonės prekiaujančios įvairios paskirties baldais. Nemažą dalį firmų sudaro ir gamintojai. Prekybos centro atstovai norėdami didinti Lietuviškų baldų gamintojų žinomumą, pristato dvi įmones, įsikūrusias Skrajoje: „Akai“ ir „UAB Balseta“.
„Per pastaruosius dešimt metų įmonių atstovai, sukaupę didelę patirtį baldų gamyboje, gali drąsiai teigti, jog rinkoje įvyko nemažai pokyčių. Vienas svarbiausių yra tas, kad žmonės vis labiau stengiasi sukurti ekologišką ir kokybišką savo namų aplinką. Jei anksčiau baldų gamyboje dominavo medžio drožlių plokštės, tai dabar žmonės vis drąsiau renkasi aplinkai draugiškesnius sprendimus – natūralų medį. Baldai, turintys mažą išliekamąją vertę, traukiasi į užribį“ – teigia „Skraja“ direktorė Ingrida Špakauskienė.
Lietuviška baldų gamintoja „Akai“ kuria miegamojo baldų kolekcijas. Įmonės atstovai įsitikinę, kad baldų gamyboje naudojant natūralų beržą, uosį, ąžuolą, raudonmedį kiekvienas pirkėjas džiaugsis galimybe išlaikyti natūralumą savo namuose. Gamybiniuose procesuose naudojama apdailos medžiagų įvairovė suteikia galimybę sukurti neribotą stilių, spalvų pasirinkimą. Norintieji palengvinti savo buitį, įmonės gaminių asortimente galės rasti baldus su patikimais stalčių, durelių ir specialaus apšvietimo mechanizmais.
Taip pat pastaruoju metu pastebimas išaugęs poreikis kompleksiniams baldų sprendimams. Labai stipriai populiarėja stumdomų durų sprendimas. Naudojant jas galima sukurti patogias, kintamo dydžio patalpas, atskirti erdves ir netgi sumažinti šilumos nuostolius dideliuose būstuose. „Akai“ įmonės darbuotojai sukaupę 20 metų darbo patirtį gali pasiūlyti individualius sprendimus pritaikytus kiekvieno užsakovo poreikiams.
Antrasis baldų namuose „Skraja“ įsikūręs gamintojas yra UAB „Balseta“. Įmonė gamina aukštos kokybės ir prabangaus dizaino miegamojo baldus iš ąžuolo, beržo, uosio ir spygliuočių medienos. Šis lietuviškų baldų gamintojas klientams taip pat gali pasiūlyti platų pasirinkimą ir galimybę užsakyti individualius komplektus. Įmonės konsultantė Ramunė Daunorienė teigia: „Mes džiaugiamės sulaukdami itin kūrybiškų pirkėjų užsakymų, kurie leidžia tobulėti ir mūsų specialistams, dažnai tenka pasukti galvą, kaip įgyvendinti visus klientų norus. Kaip pritaikyti tam tikrus baldus skirtingose erdvėse, mūsų kvalifikuoti specialistai visada padeda ir randa optimalius sprendimus.“ Pirkėjai mėgstantys natūralius sprendimus nenusivils UAB „Balseta“ gaminiais. Įmonė ne tik gamina baldus iš natūralios medienos, tačiau ir nuolatos tobulinasi ekologinių sprendimų srityje.
Baldų namuose „Skraja“ galima rasti platų prekių asortimentą: vaikų, miegamojo, virtuvės baldus. Čia įsikūrę 13 Lietuviškų baldų gamintojų. Taigi lankydamiesi prekybos centre ne tik patenkinsite savo norus, bet ir palaikysite Lietuvos gamintojus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą